Vaječné omelety plněné

Plněné vaječné omelety upravujeme tak, že si nejdříve z rozšlehaných osolených vajec upečeme v pánvi na rozehřátém másle přírodní omelety, viz „Úprava a pečení vaječných omelet“ č. 850 a upečené potřeme nebo pokryjeme horkou náplní a pak svineme. Upečenou přírodní omeletu můžeme také položit svinutou na talíř, potom ji středem podél naříznout, trochu rozevřít a do otvoru dát horkou náplň. Omelety upravené na talíři ozdobíme zelenou petrželí, hlávkovým salátem, čerstvými, oloupanými rozčtvrcenými rajčaty, tulipánky z ředkviček, vějířkem z kyselé okurky, sloupnutými zelenými nebo červenými, popřípadě nakládanými paprikami, dušenými žampiónovými hlavičkami, zeleninou nebo houbami nakládanými v octovém nálevu, uzeným lososem, kornoutky ze šunky, kaviárem apod.

Štítky:  

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>