Vejce vařená na hniličku, s rajčatovou omáčkou

Poměr: 6 vajec vařených na hniličku, ¼ litru rajčatové husté omáčky, 30 dkg zeleného čerstvého, zmrazeného nebo konzervovaného hrášku, 3 dkg másla, trochu soli a cukru.

Postup: Uvařená vejce oloupeme, upravíme věncovitě na mísu a polijeme je rajčatovou omáčkou. Hrášek podusíme na másle, osolíme, trochu pocukrujeme, lehce promícháme a nasypeme do středu mísy.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Chléb.

Pro 3 osoby.

Úprava trvá 30 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>