Vepřové ocásky pečené

Poměr: 1 ½ kg vepřových ocásků, sůl, kmín a asi ½ litru vývaru nebo vody.

Postup: Očištěné vepřové ocásky rozsekneme na větší kusy, opláchneme, dáme na pekáč, osolíme, posypeme kmínem a v troubě pečeme do růžova.
Při pečení je občas podléváme vývarem nebo vodou. Upečené ocásky upravíme na mísu a ozdobíme zelenou petrželí.
Podáváme jako samostatný pokrm.

Příloha: Knedlíky nebo brambory a dušené zelí, anebo chléb a salát ze syrové zeleniny.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 1 ½ hodiny.

Štítky:  ,

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>