Vepřový guláš se zeleninou a rajčaty

60 dkg vepřového masa, 1 lžíce sádla, 1 větší cibule, 4 lžíce překrájeného kysaného zelí, 4 rajčata nebo 1 lžička rajčatového protlaku, 1 lžička hladké mouky, sůl

Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na menší kostky, osolíme je, chvíli podusíme a přidáme zelí. Dusíme asi ¼ hodiny a přidáme spařená, oloupaná rajčata a guláš dodusíme doměkka. Nakonec zaprášíme šťávu hladkou moukou a krátce povaříme.

Přílohy: noky, rýže, chléb.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>