Nejvhodnější přílohou skoro ke všem teplým pokrmům upraveným z ryb jsou brambory ve všech úpravách. Dále pak to může být rýže, noky, krokety z brambor nebo z rýže, zeleniny dušené, zejména dušená rajčata, papriky, lilky, chřest, zelený hrášek, artyčoky, olivy, žampióny atd. Kromě teplých příloh mohou to být také saláty ze syrové zeleniny, saláty zeleninové s majonézou, jako je salát francouzský apod.
Z teplých omáček se k rybám hodí holandská, kořeněná, maltézská, rybí omáčka bílá, námořnická, základní omáčka rajčatová atd. (všechny tyto omáčky naleznete ve stati o omáčkách).
Ze studených omáček jsou vhodné omáčka hořčičná, pažitková, remuládová, švédská a tatarská, dále pak se hodí za přílohu jablečný, smetanový červený a ořechový křen.
Zanechat komentář