Vývar z vepřového masa,uzeného a králičího

Vývar z vepřového masa

Připravujeme jako hovězí vývar světlý. Zeleniny dáme poloviční množství, aby polévka nebyla nasládlá, a z masa použijeme hlavu, kolínko nebo žebírka. Pro změnu chuti můžeme před dovařením přidat jedno rajče. Polévku podáváme buď jen s nakrájeným neosmaženým černým chlebem, nebo do ni přidáme zavářku. Velmi dobrou kombinací jsou kroupy nebo perličky a kapusta. Před vložením zavářky sebereme z povrchu polévky všechno sádlo; upotřebíme je při přípravě zelí apod.

Vývar z uzeného masa

Připravujeme jako vývar předchozí, ale vynecháme sůl.

Vývar z králičího masa

Připravujeme jako hovězí vývar světlý, ale s menším množstvím zeleniny.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>