Závěrečná úprava minutek

Opékanou minutku obvykle pokládáme na osmaženou topinku z chleba, trochou šťávy ji přelijeme a zbytek šťávy podáváme zvlášť v omáčníku. Na minutku z telecího masa, jako je např. přírodní řízek, můžeme navrstvit smažená vejce a posypat je drobně rozsekanou šunkou. Kolem řízku můžeme přiložit vějířek z okurky, rozčtvrcené rajče a opékané nebo smažené brambůrky. Minutku z hovězího masa, jako je např. kupř. biftek, můžeme obložit sázeným vejcem a kolem bifteku přiložit rajče, plněné francouzským salátem, vějířkem z okurky, nastrouhaný křen a opékané nebo smažené brambůrky. Veškeré masité pokrmy, které jsou v této knize uvedeny a které nevyžadují ke zhotovení doby delší než 30 minut, patří mezi minutky.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>