Ztracená vejce s hašé po myslivecku

Poměr: 6 ztracených vajec, 30 dkg hašé ze zvěřiny (viz recept č. 1314), 30 dkg čočkové kaše a 3/8 litru myslivecké omáčky (viz recept č. 784).

Postup: Zvěřinové hašé promícháme s čočkovou kaší a směs rozdělíme na šest porcí. Na každou jednotlivou porci položíme jedno ztracené vejce, přelijeme omáčkou a ozdobíme zelenou petrželí.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Chléb a brusinkový kompot.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 40 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>