Ztracená vejce v hnízdečku, studená

Poměr: 6 ztracených vajec, 6 hnízdeček z bramborů (viz recept č. 1342), 30 dkg francouzského salátu, 1/8 litru hořčičné omáčky a trochu jemně rozsekané petržele.

Postup: Hnízdečka z bramborů naplníme francouzským salátem, na salát posadíme ztracená vejce, polijeme je hořčičnou omáčkou a trochu posypeme petrželí.
Hotová vejce upravíme na mísu a podáváme.
Uplatní se jako předkrm, jako samostatný pokrm a jako jídlo po večeři.
Příloha: bílý chléb, slané tyčinky a bílé víno.

Pro 6 osob.

Úprava trvá 20 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>