Zvěřinový salát

Poměr: 30 dkg pečeného masa zvěře, 20 dkg vařených bramborů, 15 dkg kyselých okurek, 15 dkg jablek, 3 sardele, trochu soli, pepře, několik kapek vorčesterské omáčky, lžičku nastrouhané cibule, trochu octa a 30 – 35 dkg majonézy okořeněné.

Postup: Maso zvěře, brambory a jablka nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy, přidáme na nudličky nakrájené a vymačkané okurky, sůl, pepř, vorčesterskou omáčku a ocet a vše dobře promícháme. Pak zamícháme do majonézy jemně rozsekané sardele a nastrouhanou cibuli, přidáme to do salátu a vše lehce zamícháme.
Hotový salát upravíme na skleněnou misku a povrch ozdobíme okurkami, sardelkami a kapary.
Podáváme jako samostatný pokrm nebo jako jídlo po večeři.

Pro 7 osob.

Úprava trvá 40 minut.

Zanechat komentář

Můžete využít následující html tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>